icat-diensten-montage-01
Kasteel de Haar
icat-diensten-montage-02
Kasteel de Haar
icat-diensten-montage-03
Museum Mesdag
icat-diensten-montage-04
Stadhuis Kampen
icat-diensten-montage-05
Regentenkamer Utrecht
icat-diensten-montage-06
Maritiem museum Rotterdam
ICAT Textielrestauratie biedt de mogelijkheid  aan haar klanten om ook het demonteren en na de restauratie/conservering het hermonteren van wandtapijten en wandbespanningen uit te voeren. Dit zijn vaak delicate operaties omdat de tapijten en wandbespanning fragiel zijn en vaak grote afmetingen hebben. Daarbij kunnen wij de objecten ook voor transport verpakken en het transport voor u regelen om de objecten naar het atelier te brengen en weer terug.

Bij het terug monteren kunnen wij de wandvlakken voorzien van molton en of Tyvek om een betere steun te krijgen of om het wandtapijt of de wandbespanning beter te beschermen tegen stof en vocht.

Wij hebben veel ervaring met dergelijke operaties die wij al in veel kastelen, musea en gemeentehuizen hebben uitgevoerd.

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om bij verbouwingen objecten die gerestaureerd/geconserveerd zijn of die nog wachten op een behandeling op te slaan in ons depot.

Bij verbouwingen kunnen wij wandtapijten en wandbespanningen in situ tijdelijk afdekken zodat zij niet vervuild raken door bouwstof.

Stacks Image 5906
Stacks Image 5909
telefoon:
023 532 59 49
Lid van:

ICOM | RN | ARA